Se lucreaza in ritm sustinut la Centrul de Informare si Promovare Turistica Giurgiu

Se lucreaza in ritm sustinut la Centrul de Informare si Promovare Turistica Giurgiu

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Giurgiu (CNIPT Giurgiu) începe să capete formă. În prezent se lucrează la montarea pereților exteriori pe stâlpi de lemn, după ce săptămâna trecută a fost trasată, săpată și turnată fundația. Odată finalizate închiderile perimetrale, se va trece la montarea acoperișului de tip șarpantă lemn. Suprafața desfășurată a construcției este de 60 mp sub formă de cerc, cu diametrul de 8,7 m.
Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în urmă cu mai bine de o lună, mai exact pe 24 aprilie, perioadă în care constructorul a confecționat în secție panourile clădirii, le-a asamblat, le-a dezasamblat și le-a adus în Parcul Mihai Viteazul, pentru a fi montate.
Proiectul ce are ca termen de finalizare 31 decembrie 2015 se realizează prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 și are o valoare totală aproximativă de 622.000 lei. Finanţarea este asigurată prin Fondul European de Dezvoltare Regională (90,37%), Bugetul de Stat (7,63%) şi Bugetul Local ( 2%).
Obiectivul general al proiectului Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică – Giurgiu îl constituie promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României, Regiunii Sud Muntenia şi a municipiului Giurgiu ca destinaţie turistică.
Centrul de la Giurgiu va fi inclus în reţeaua de centre de informare şi promovare turistică înfiinţată la nivel naţional în vederea facilitarii schimbului de informatii în sectorul turistic între instituții și centrele de informare din zonele turistice.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul SUTE DE COPII AU PARTICIPAT LA ACTIUNILE ORGANIZATE DE MUNICIPALITATE CU OCAZIA ZILEI DE 1 IUNIE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.